Andy Roosens

Behandelingen

Poederlakken:

Het poederlakken van een hek bestaat uit 3 behandelingen:

    • Zandstralen: Om het hek te ontvetten en eventuele oneffenheden weg te werken en om een goede hechtingslaag te vormen voor het metaliseren
    • Metaliseren: Na het zandstralen wordt er een roestwerende zinklaag aangebracht die een goede hechting vormt voor het poederlakken.
    • Poederlakken: Het poederlakken gebeurt door het electrostatisch aan brengen van een polyesterpoeder volgens gewenste Ral-kleur. Dit wordt dan gebakken bij een temperatuur van ongeveer 200°C en zorgt voor zeven keer meer weerstand dan gewone verf.

 

Galvaniseren:

Dit is een anti-roestbehandeling waarbij het hek wordt ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink. Ook moeilijk bereikbare delen worden zo beschermd tegen corrosie. Gegalvaniseerd staal is vrijwel onderhoudsvrij en kan eveneens afgewerkt worden met een poederlak in de gewenste RAL-kleur. Indien men kiest voor galvanisatie worden alle holle profielen voorzien van verluchtingsgaten, in tegenstelling tot poederlakken, waarbij dit niet het geval is.

Automatisering: http://www.came.be/products_automations_nl.html

RAL-kleuren: http://ralkleuren.eu/

Contact

Heb je vragen? Wil je meer info? Of wil je misschien een (gratis) prijsofferte? Aarzel dan niet. Contacteer ons via één van de onderstaande gegevens of via het invulformulier.